Vi har stärkt varumärken sedan 1995

I snart två decennier har vi skapat nya varumärkesfans för stora och små företag - fast egentligen längre än så. Vi som grundade företaget hade gedigna karriärer bakom oss inom försäljning och marknadsföring redan innan företaget grundades.

Vad kan vi göra för ditt företag?

Vi jobbar med företagsprofilering; produkter som används för att på olika stärka ditt varumärke. Men rätt produkt hänger ihop med vilka behov du har; vilken effekt du vill uppnå. Stämmer uppdraget ihop med ditt företags övriga kommunikation? Oavsett om uppdraget gäller produktlanseringar, säljtävlingar, presenter eller julklappar. Så börjar vi med behoven. Vad ska aktiviteten åstadkomma i ett större perspektiv? Sedan tar vi självklart ansvar för hela processen; från analys och utformning till genomförande och uppföljning. En rätt genomförd aktivitet, baserad på branscherfarenhet och fingertoppskänsla, blir då en investering – en konkurrensfördel.

Varför profilreklam?

Fler och fler företag ser idag marknadskommunikation som en kombination av långsiktigt varumärkesbyggande och säljdrivande aktiviteter. Det är därför som profilreklamen idag blivit det 3:e största mediet som omsätter mer än 4 miljarder kronor varje år. Profilreklam stärker nämligen både varumärket och driver sälj.
Profilreklam är dessutom ett oerhört kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig själv på, i och med att produkten har ett längre liv än till exempel en dagstidning.

Låt oss stärka ditt varumärke tillsammans.

Inget uppdrag är det andra likt och därför skräddarsyr vi självklart alla aktiviteter och lösningar för just ditt företag. Vårt ansvar är inte begränsat till att förse dig med olika profilprodukter – vi arbetar med ditt varumärkes utveckling.