Säljtävlingar

Genom säljtävlingar så hjälper vi dig att öka ditt företags omsättning samtidigt som du premierar anställda, kunder eller samarbetspartners.

Säljtävlingar är ett enkelt och effektivt sätt för dig att premiera säljare och driva på försäljningen. Säljtävlingarna administreras genom vårt webb-baserade skräddarsydda system. Säljtävlingssystemet är säkert, pålitligt och mycket enkelt att använda.

Idén med våra säljtävlingar är enkel – medverkande säljare får poäng tilldelade baserat på sin försäljning. Under tävlingens gång kan säljaren beställa produkter som ”betalas” med insamlade poäng.

Vi på Presentkompaniet hjälper dig med i princip allt kring säljtävlingarna – alltifrån att hantera och köpa in produkterna till att skicka produkterna till de tävlande. Vi arbetar för att göra ditt arbete så lätt som möjligt.

Vi har ett brett utbud av produkter i olika kategorier, och i alla prisklasser. Produkterna är ofta säsongsknutna och håller alltid en hög kvalitet. Har du eller ditt företag egna idéer på vilka produkter som ska finnas med så är vi på Presentkompaniet flexibla när det gäller tävlingens utformning.

Är du med i en säljtävling just nu? Logga in här!